Friday, 30 November 2012

‧:❉:‧..SnOw..‧:❉:‧

Rasanya sudah lama tak mencoret sesuatu di sini. Maybe disebabkan weather yang sejuk sekarang ni membuatkan aku rasa maybe i sleep to much, have little energy and also feel depressed. but, for the last 2days it's snowing n tiba2 i felt happy to see the white powder in the air..^_^ 1st day of snow shower on Wednesday, tp tak banyak sgt la..then it's cont till yesterday..n now for today, the sun is smiling bright up there! 

"apabila hujan turun, bumi pasti dibasahi..
apabila petir berdentum, pasti boleh didengari..
apabila salji turun? hanya warna putih yang menutupi bumi"

Ya Allah, besarnya kekuasaanmu..


*wednesday*



*yesterday*

*snow shower*


*today..friday 30.11.2012 @t 1.23pm*

10 comments:

  1. wah..mesti seronok dapat main salji ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. blom betol2 main salji ni..just beginning..this month br ada byk.. ^_^

      Delete
  2. alahai..bestnye!!

    ambik salji buat ais kacang..teheeeeeeeeeee:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. buh sirap, jagung jd la ais kacang kn..hehe =)

      Delete
  3. i wish someday saya boleh jumpa salji yg real ni ;)

    ReplyDelete
  4. Salam PM

    arggggghhhh....ku sejuk membeku.....hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam akak ASP

      sejuk gedi x abis2 lg ni..hehe..

      Delete
  5. wahhhhhhhh...bestnyeeeeeeeee.that's all i can say!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bestt..enjoy je time ni..tp x tahan sejuk beku tu je la..hehe

      Delete